2016-04-01 15:08:37• hírek • Kocsis Zoltán

Tűz miatt akadozott a forgalom Szatmárnémeti központjában

Zúgtak a riasztók, pillanatok alatt füsttel telt meg az Unicarm üzlete Szatmárnémeti régi városközpontjában péntek kora délután. A tűz komoly fennakadást okozott a közúti forgalomban is.

A Szabadság-tér és a Farkas Antal (Pastravului) utca kereszteződésében található üzlet tűzvédelmi riasztója percekkel 13.00 után hasított bele a város hétköznapi forgatagába. A tűzoltók pillanatok alatt a helyszínre érkeztek és kiderült: az üzlethelyiségnek a bérház udvarába nyíló raktárában lévő kartondobozok kaptak lángra.

Noha az oltás operatívan és hatékonyan ment, pillanatok alatt füst lepte el az üzlethelyiséget, a raktárat, a bérház udvarát, lépcsőházát. „Mióta itt lakom, ilyen még nem volt", hüledezett szomszédjának az idős Szabó néni.

A tűzesetben személyi sérülés nem történt, ám értesüléseink szerint kivizsgálás érdekében egy embert kórházba szállítottak. Az eset komoly közlekedési káoszt okozott azonban, az oltásnak ugyanis szinte vége volt már, mire a helyi rendőrség lezárta a Farkas Antal utcát és elterelte a gépkocsiforgalmat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: